Onze allereerste carnaval zit er voor de Duveldragers weer op.

Klein beginnen… Niet een gemakkelijke taak als Duveldrager, maar je moet bij de start niet direct te hard van stapel lopen. Als dat voor het hardlopen geldt, dan zal dat ook vast wel voor ons artiesten? Toch?

De vrijdag voor de carnaval waren we uitgenodigd bij CV de Blauwkonters in Poeldijk. Traditioneel vindt hier het Boerenbal plaats waarbij naburige carnavalsverenigingen ook gevraagd worden om gezellig mee te feesten. Met de Duveldragers als live entertainment werd als snel door het hele publiek de polonaise ingezet. Een gezellige avond in Poeldijk is een goede start om weer opnieuw de carnavalsspirit erin te krijgen!

Op zaterdag mochten we langskomen bij CV de Vestingnarren. Een groot aantal leden van de Duveldragers heeft hier warme herinneringen aan ‘van vroegâh’ en het stelde absoluut niet teleur! Wat een fantastisch feest is de opening van carnaval toch in Naarden. Een stampvolle zaal, een enthousiaste raad van elf en meezingen met een zanger die ‘Net als Guus’ klonk!

Tot zover Carnaval 2019. Volgend jaar gaan we zeker langer, want dit smaakt duivels goed!!