HOORN - Na een lang periode van voorbereiding was afgelopen zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie de kickoff van de “Duveldragers” Het werd een spetterend optreden, het publiek was laaiend enthousiast. Het werd volgens sommige leden tijd om een vlottere afdeling binnen de organisatie te hebben. Na veel voorbereiding en oefenen is er een hele leuke tak van muziek maken ontstaan. Het massale opgekomen publiek heeft dan ook in volle teugen van het eerste optreden genoten, maar nog niet in uniform. De fabriek was te laat met leveren. Omdat het een kleinere groep is is er ook meer mogelijk, men heeft minder ruimte nodig en is daardoor meer mobiel. Muziek, hier en daar wat showelement, een grap en een grol.... en dit is nog maar het begin...... West-Friesland/Noord-Holland houd je vast "het beest is los"!