Door: Floortje

Dag 1

Mijn eerste dag begon op zaterdag 10 februari 2024. Ik werd om 15.00 opgehaald om vervolgens het eten op te halen voor iedereen. We gingen een uur eerder naar Naarden waar ik mijn eerste optreden had. Dit was erg spannend maar wel vet gaaf. Ik heb hier erg genoten van het optreden, de muziek en het heel gezellig gehad met de mensen met wie ik mee ging. Na deze avond zijn we terug naar huis gegaan en lekker thuis geslapen.

Dag 2

Ik werd in de ochtend weer opgehaald om spullen te pakken en naar Schijndel te gaan. Hier waren niet veel mensen maar vond het toch erg interessant om te zien dat het ook anders kan zijn. Ik vond dit niet erg omdat ik het echt heel erg leuk vind om met de band te spelen en samen iets neer te zetten en te genieten. Hierna zijn we doorgereden naar Udenhout naar onze huisjes. Even snel eten en daarna door naar Esch. Daar vond ik het eerst moeilijk om te genieten van de carnaval maar heb uiteindelijk erg genoten, vooral met het spelen dat ging heel erg goed.
Hierna zijn we terug gereden naar de huisjes en zijn we gaan slapen.

Dag 3

Na een lange, zware nacht met weinig slaap ging de wekker weer vroeg om in te pakken en naar Helmond te gaan. Hier hebben we op verschillende plekken gespeeld in de stad. Dit vond ik heel leuk maar erg vermoeiend. Ik heb het wel heel leuk gehad. Hierna zijn we terug gereden en gaan eten bij de Mac en weer lekker thuis slapen.